SABRESA Brewery מבשלת שיכר | מבשלת בירה
Place Category: עסקים בעוטף עזה ומבשלות שיכר
-
אי שם במרחבי הנגב המערבי, בקיבוץ עין השלושה ישנה מבשלת בירה
בה מגוון משקאות לכל אוהבי הז'אנר, אוהבים לארח ולראות פרצופים מוכרים וחדשים.
מזמינים אתכם להגיע אלינו
מקבלים קבוצות ויחידים לסדנאות בישול/ חשיפה/ טעימה, להתאים את החוויה לצרכים שלכם
בתיאום מראש בלבד!איך הכל התחיל
הכל התחיל אי שם בשנת 2011 שהמס על האלכוהול עלה ולא הבנו למה בקבוק גולדסטאר, שבשבילנו היה מוצר צריכה בסיסי, צריך לעלות הרבה.
קצת אח"כ שמענו שחבר הכין בירה אצלו בדירה ואז לראשונה עלה הרעיון שגם אנחנו יכולים.
לקחנו צידנית, סיר ו 4 מדי-חום ועשינו את הניסיון הראשון להכין בירה, יצא משהו שהדמיון בינו לבירה הוא מקרי בהחלט, אבל משם אפשר רק לעלות.
מאז הכנו הרבה בירות, חלקן טובות יותר חלקן פחות, אבל מכל בישול ומכל בירה שטעמנו, למדנו! נחשפנו לעולם הקראפט של הבירות בארץ ובעולם, נפתחנו לסגנונות חדשים, ובתורנו התחלנו לחשוף את סביבתנו לאותן בירות.
למרות שהכנו את הבירות בעיקר בשבילינו, חיפשנו את חוות הדעת של החברים שפירגנו.
היה קיים אצלנו החשש שחברים לא אובייקטיבים, אז ב2019 נרשמנו לתחרות מב"שלים של גילדת המבשלים של באר שבע, ואחת הבירות זכתה ב Best of show, ההישג הזה נתן לנו מוטיבציה ומשם התחלנו להגביר את הקצב.פעילויות חוויתיות לקבוצות ויחידים – סדנאות חשיפה, סדנאות טעימות, ערבי טעימות, סדנאות בישול
לבירה/יין/תזקיקים (זיקוק לאלכוהול גבוה)מי אנחנו?
הצוות שלנו מורכב מארבעה חברים שאוהבים את מה שהם עושים, יוגב נתן, מיטל לפלר, ניתאי לפלר ועפר פקרמן.
המבשלה האינטימית שלנו ממוקמת בעוטף עזה בקיבוץ עין השלושה במבנה ישן שהיה פעם הסילו (מחסן תבואה)איפה אנחנו היום
היום אנחנו עומדים על יותר מ-40 סוגי בירה שונים ועוד 30 סוגים נוספים בתכנון, כל הזמן מתפתחים ומתייעלים.
מארחים בחיוך את כל מי שבא לבקר, מנסים כל הזמן דברים חדשים ואוהבים לעשות בעצמנולהצעת מחיר השאירו פרטים או דברו איתנו…
sabresabrewery@gmail.com
077-8053130 -
-